Avoimet työpaikat: Suunnittelupäällikkö

Kolmeks Oy on vuonna 1945 perustettu suomalainen pumpputalo, joka kuuluu osana Kolmeks-ryhmään. Ryhmällä on tehtaita useissa maissa ja se kuuluu suomalaiseen, yksityiseen Brandt Group -konserniin. Kolmeks-ryhmän yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on n. 60 MEUR ja ryhmän palveluksessa on n. 630 henkilöä.

Kolmeks Oy Suomessa on keskittynyt keskipakopumppujen valmistukseen ja on omalla alueellaan alan johtavia valmistajia Euroopassa. Kolmeks Oy:n Turengin tehtaalla suunnitellaan ja valmistetaan keskipakopumppuja ja niihin tarvittavia erikoissähkömoottoreita. Tyypillisiä käyttökohteita ovat kunnallistekniset sovellukset (esim. kaukolämpö), kiinteistöjen lämmitys ja jäähdytys, sekä eri teollisuudenalojen erikoistarpeet.

Kolmeks Oy työllistää noin 90 henkilöä tehtaallaan Turengissa. Sekä tuotteen, että kaiken toiminnan laatu, ympäristöarvojen huomioiminen ja kestävä kehitys ovat Kolmeks Oy:lle tärkeitä päämääriä. Yrityksen ISO 9001 ja 14001 laatu- ja ympäristösertifikaatit kattavat koko toimintaketjun suunnittelusta huoltoon.

Toimintojemme laajentuessa haemme kansainvälisen tuotekehitysorganisaatiomme Turengin yksikköön hydrauliikka- ja koneensuunnittelun

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa teknistä peruskoulutusta (konealan DI tai insinööri)
  • Kokemusta tuotekehitystyöstä mielellään virtaustekniikan ja pyörivien koneiden (pumput, moottorit) alueelta
  • Hyvää tietoteknistä osaamista (2D ja 3D CAD, CFD, FEA, MS Office)
  • Oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta
  • Asiantuntijaorganisaation päivittäisen johtamisen taitoja
  • Yhteistyökykyä ja joustavuutta
  • Sujuvaa englanninkielen taitoa, muu kielitaito eduksi
  • Matkustusvalmiutta ja kykyä toimia kansainvälisessä organisaatiossa

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 02.03.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@kolmeks.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Kolmeks-ryhmän tuotekehitysjohtaja Pekka Alaspää tai Kolmeks Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Issakainen, puh. (vaihde) 020 752 131.

Anna määrä:

kpl

Juoksupyörän halkaisija:

mm

Juoksupyörä:

Juoksupyörä:


Lisää