Muutoksia Kolmeks Oy:n johdossa

Kimmo Issakaisen toimi Kolmeks Oy:n toimitusjohtajana on loppunut 22.10.2018. Kolmeks ja Brandt Group kiittävät Kimmo Issakaista pitkästä ja ansiokkaasta työpanoksestaan yhtiön kehittämiseksi asiakkaidemme ja henkilöstömme hyväksi.

Asiointi Kolmeks Oy:n asiakaspalvelun kanssa jatkuu tästedes samojen yhteyshenkilöiden kanssa kuin aikaisemminkin, tinkimättömyys tuotteiden laadussa ja hyvän asiakaskokemuksen tarjoamisessa vankkana ohjenuoranamme. Kolmeks konserni jatkaa kansainvälistymistään ja palvelee laaja-alaisesti asiakkaitaan kasvavalla tuote- ja palvelutarjoamalla.

Tuotannonjohtajana vuodesta 2016 toiminut Titta Kajuutti on nimitetty Tehtaanjohtajaksi 24.10.2018. Hän vastaa Suomen yhtiön tehdas- hankinta- ja kiinteistötoiminnoista panostaen samalla yhteistyön kehittämiseen konsernin muiden tehdasyksiköiden kanssa.

Muissa asioissa pyydetään olemaan yhteydessä hallituksen puheenjohtajaan Kent Björklundiin tai talousjohtaja Pia Inhilään.

kent.bjorklund@kolmeks.com , +358 40 501 6334

pia.inhila@kolmeks.com , +358 50 531 1409

Julkaistu: 24.10.2018

Anna määrä:

kpl

Juoksupyörän halkaisija:

mm

Juoksupyörä:

Juoksupyörä:


Lisää