ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ POHJOIS-SUOMEEN

 

Kolmeks Oy on vuonna 1945 perustettu suomalainen pumpputalo, joka kuuluu osana Kolmeks-ryhmään. Ryhmällä on tehtaita useissa maissa ja se kuuluu suomalaiseen, yksityiseen Brandt Group -konserniin. Kolmeks-ryhmän yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2018 oli 68 MEUR ja ryhmän palveluksessa oli noin 630 henkilöä.

Kolmeks Oy Suomessa on keskittynyt keskipakopumppujen valmistukseen ja on omalla alueellaan alan johtavia valmistajia Euroopassa. Kolmeks Oy:n Turengin tehtaalla suunnitellaan ja valmistetaan keskipakopumppuja ja niihin tarvittavia erikoissähkömoottoreita. Tyypillisiä käyttökohteita ovat kunnallistekniset sovellukset (esim. kaukolämpö), kiinteistöjen lämmitys ja jäähdytys, sekä eri teollisuudenalojen erikoistarpeet.

 Kolmeks Oy työllistää noin 90 henkilöä tehtaallaan Turengissa. Sekä tuotteen, että kaiken toiminnan laatu, ympäristöarvojen huomioiminen ja kestävä kehitys ovat Kolmeks Oy:lle tärkeitä päämääriä. Yrityksen ISO 9001, 14001 sertifikaatit kattavat koko toimintaketjun suunnittelusta huoltoon.

Haemme myyntiin joukkomme vahvistukseksi

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ POHJOIS-SUOMEEN

(Vaasa – Seinäjoki – Kokkola – Ylivieska – Kajaani – Oulu – Kemi – Rovaniemi)

Haemme vahvistusta myyntijoukkoomme. Tehtävänä on hoitaa kokonaisvaltaisesti alueen asiakkaita, jotka koostuvat LVI- urakoitsijoista, LVI-tukkuliikkeistä, kunnista, kaupungeista, teollisuudesta, LVI-suunnittelutoimistoista ja teollisuuden insinööritoimistoista. Koulutukseltasi olet LVI-teknikko tai –insinööri. Ominaisuutesi ovat: joustavuus, vastuuntuntoisuus, positiivisuus, järjestelmällisyys ja olet halukas tekemään itsenäistä työtä. Tarjoamme sinulle laadukkaat suomalaiset pumpputuotteet sekä luotettavat LVI-tuotteet. Työskentelet valmiilla hyvin hoidetulla myyntialueella ja käytettävissäsi on myyntiorganisaation ja pumpputehtaan tuki. Lisäksi arvostamme LVI-asennuskokemusta.

Sinulla on:
- kokemusta vaativien taloteknisten tuotteiden myynnistä ja/tai tuntemusta taloteknisistä ja teollisuudenprosesseista
- tunnet alueesi rakennuttajia, lvi-suunnittelijoita ja lvi-tukkuliikkeiden edustajia
- kokemusta Microsoftin Office-ohjelmista
- kokemusta LVI-suunnitelmien ja piirrosten tulkinnasta

Työ edellyttää:
- matkustusvalmiutta vähintään 3 päivää viikossa
- oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta
- vähintään kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa, ruotsin- sekä muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme: mahdollisuuden hienojen tuotteiden parissa, hyvät työkaverit, E-Passi liikunta- ja kulttuurietuuden, kattavan työterveyshuollon, sekä hammashuoltoedun.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkapyyntöineen 25.4.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@kolmeks.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Mauno Pakarinen, puh. (vaihde) 020 752 131.

Kolmeks | Taimistotie 2 | PL 27 | 14201 Turenki | Puh. 020 752 131 | www.kolmeks.com | www.kolmeks.fi

Anna määrä:

kpl

Juoksupyörän halkaisija:

mm

Juoksupyörä:

Juoksupyörä:


Lisää