MagiCAD Cloud

Uusi päivitetty Kolmeks-tuotekirjasto saatavilla nyt MagiCAD Cloudissa!

Tiesitkö, että Kolmeks-pumppuja on saatavilla MagiCAD Cloudissa? Juuri julkaistu päivitys sisältää suuren määrän uusia pumppuja sekä päivityksiä olemassa oleviin tuotteisiin.

Voit selata Kolmeks-tuotteita MagiCAD Cloud –tuotekirjastossa ja MagiCAD-ohjelman käyttäjät voivat lisätä tuotteita projektiin suoraan MagiCAD-ohjelmistossa. MagiCADin lisäksi tuotteemme ovat saatavilla myös Revitiin, natiivissa RFA-muodossa. Lataa Revit-tuotemallit koneellesi MagiCAD Cloudista:

https://www.magicad.cloud/products/search/eyJTb3J0QnkiOiJTZWFyY2hTY29yZSIsIkxhbmd1YWdlTG9jYWxlIjoiZW4tR0IiLCJGcm9tIjowLCJQcm9kdWN0Q2xhc3NlcyI6W10sIlRleHQiOiIiLCJBdHRhY2htZW50VHlwZXMiOltdLCJPcGVyYXRpdmVGaWx0ZXJzIjpbXSwiQWdncmVnYXRlRmlsdGVycyI6W10sIk1hbnVmYWN0dXJlckdyb3VwcyI6W10sIkFnZ3JlZ2F0ZU1pbmltdW1Eb2N1bWVudENvdW50IjoxLCJMaW1pdHMiOnsiUHJvZHVjdENsYXNzZXMiOltdfSwiTWFudWZhY3R1cmVycyI6WyJlZDdiMTZkNy1jOGM0LTRhNWEtOWVhYy1kMjQwN2MzMmNiYzMiXSwiU2l6ZSI6NTB9

Anna määrä:

kpl

Juoksupyörän halkaisija:

mm

Juoksupyörä:

Juoksupyörä:


Lisää