Paineenkorotusasemilla energiatehokkaita pumppausratkaisuja teollisuuden tarpeisiin

Kolmeksin BM-paineenkorotusasemia käytetään teollisuuden prosessien ohella kiinteistöjen ja kunnallisten vesilaitosten paineenkorotuksissa ja esimerkiksi golfkenttien kastelujärjestelmissä. BM-paineenkorotusasemat toimivat energiatehokkaasti ja hyödyntävät uusinta taajuusmuuttajatekniikkaa. Kun veden kulutus kasvaa, niin aseman pumppujen nopeus lisääntyy. Veden kulutuksen jälleen pienetessä niiden nopeus hidastuu. Kulutuksen ollessa nolla, asema on pysähdyksissä. Asemat käynnistyvät ja pysähtyvät pehmeästi, jolloin vältytään paineiskuilta. Se pidentää osaltaan putkistojen käyttöikää.

Paineenkorotusasemien tuoteperhe on kaiken kattava, aina kiinteistöjen yhden pumpun asemista vaativiin prosessiteollisuuden kahden pumpun asemiin. Kaikki paineenkorotusasemat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan, toimitusajan kärsimättä.

Kahden pumpun paineenkorotusasemat taajuusmuuttajilla
Yhden pumpun paineenkorotusasemat taajuusmuuttajalla

Anna määrä:

kpl

Juoksupyörän halkaisija:

mm

Juoksupyörä:

Juoksupyörä:


Lisää