Pumput

Kolmeks-pumput ja niiden sähkömoottorit täyttävät EcoDesign direktiivien vaatimukset.

Pumput ovat yksi- tai monivyöhykkeisiä keskipakopumppuja, joissa pumppu ja sähkömoottori muodostavat kompaktin, tilaa säästävän kokonaisuuden. Kolmeks-pumpuille tunnusomaisia piirteitä ovat korkea hyötysuhde, hiljainen käyntiääni, varmatoiminen ja pitkäikäinen sekä huollettavissa oleva rakenne.

Kolmeksilla on lisäksi laaja tuoteperhe integroituja taajuusmuuttajapumppuja tai tarvittaessa vakiopumppuja voidaan säätää seinäasenteisella taajuusmuuttajalla. Tällöin pyörimisnopeutta säädetään optimaalisesti järjestelmän vaatimuksen mukaan parhaan energiatehokkuuden saavuttamiseksi.

Yleisimmät käyttökohteet ovat:
- lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät
- kaukolämmön ja -kylmän ensiöpuolen sekä lämpövoimalaitosten kierrot
- teollisuuden prosessit
- lämpimän / hapekkaan käyttöveden kierrot
- uimahalli- ja kylpyläprosessit
- merivesisovellukset

BM-paineenkorotusasemat

BM-paineenkorotusasemia käytetään kiinteistöjen ja kunnallisten vesilaitosten paineenkorotuksissa, golfkenttien kastelujärjestelmissä sekä teollisuuden prosesseissa. Tuoteperhe on kaiken kattava, aina kiinteistöjen yhden pumpun asemista vaativiin prosessiteollisuuden kahden pumpun asemiin.

Oman suunnittelun ja valmistuksen ansiosta pumput / paineenkorotusasemat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan, toimitusajan siitä kuitenkaan kärsimättä.

 

Anna määrä:

kpl

Juoksupyörän halkaisija:

mm

Juoksupyörä:

Juoksupyörä:


Lisää